Sivuston käyttöoppaat ovat viimeksi päivitetty versio ohjeista. Kaikki oppaat saattavat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Varmista, että käytät aina uusinta opasta tarkistamalla sivustolta päivitykset säännöllisesti.

Close

Mikä on ”NSK STUDIO”?

NSK Studio on kolmiulotteinen tietokonegraafinen animaatiostudio, jonka tarkoitus on innoittaa ihmisiä ”suojaamaan kauniita hampaita ja globaalia ympäristöä”. Loimme animaatiosarjan, koska halusimme osoittaa kiitollisuutta hammashoidon ammattilaisille, kuten hammaslääkäreille ja suuhygienisteille. Toivomme myös, että animaatio motivoi katsojia huolehtimaan hampaistaan ja ympäristöstään.

NSK STUDIO Animaatioita

Julistusversio

EP1

EP2

EP3

Johtajan kommentti

Animaation ohjaajaksi on palkattu maailmankuulu videoiden luoja Atsushi Makino.
Animaatiojohtajaksi nimitettiin Atsushi Makino, yksi Japanin johtavista videoluojista.
Animaatiossa esitellään erilaisia tarinoita tohtori Sakurasta, hammaslääkäristä, jolla on kyky puhua hampaille, sekä klinikalla vierailevista ainutlaatuisista potilaista ja erilaisista ongelmista kärsivistä hampaista, mikä herättää henkiin animaation ainutlaatuiset värit ja maailmankuvat viehättävällä tavalla.

Atsushi MakinoVideo Director, taiteellinen johtaja

profile profile

Atsushi Makino syntyi vuonna 1982, ja hän opiskeli TV- ja elokuvagrafiikkaa Prahan taideakatemiassa (Academy of Arts Architecture & Design), jossa hän oppi piirtoanimaatiota ja nukkeanimaatiota.
Hän jatkoi Tokion taideyliopistoon, jossa hän suoritti elokuva- ja uuden median tutkinto-ohjelman.
Hän työskentelee useissa eri tyylilajeissa, kuten elävässä toiminnassa, taideteoksissa ja animaatioissa, ja työskentelee elokuvan ohjauksen, taidesuunnittelun, animaation ohjauksen, hahmosuunnittelun ja kuvituksen parissa.
Hän käyttää monille tuttuja nostalgisia motiiveja ja yhdistää ne nykyaikaisiin mutta herkkiin ajatuksiin, joiden avulla hän voi tuoda työnsä ja yleisönsä lähemmäksi toisiaan.
Hän on saanut useita palkintoja maailmanlaajuisesti ja Japanissa, ja hän oli myös mukana ohjaamassa Tokion 2020 paralympialaisten avajaisvideota.

Kommentti Atsushi Makino

Hankkeen tehtävänä on saada ihmiset ympäri maailmaa miettimään uudelleen, miten tärkeää on huolehtia hampaistaan.
Kun yritin luoda hauskaa maailmankuvaa, jolla tämä saavutettaisiin, kiinnitin eniten huomiota siihen, miltä "hampaiden maailman" pitäisi näyttää.
Kun tohtori Sakura katsoo potilaiden suuhun, katsojien pitäisi päästä mukaan maailmaan, jossa hampaat elävät.
Loin tämän muuttamalla malleja kunkin hahmon - ihmisen, vampyyrin ja hain - mukaan.
Lisäksi suunnittelin monia eläimiä, jotka olivat täynnä fantasiaelementtejä, jotta tohtori Sakuran kyky puhua hampaiden avulla olisi luonnollinen.
Jokainen näistä mielenkiintoisista asetuksista on julkaistu Nakanishi Inc:n verkkosivustolla, joten tutustu niihin.

Päähenkilöt

Dr. Sakura

Mr. Q

Sharkespeare

Asukkaat hampaan muotoisella saarella

Salesman

Niwatori-kun

Tirano

whale brothers

Zou-kun

Hammaslääkärin toimisto

Hammaslääkärin toimisto

Hampaan muotoinen saari

Dr. Sakuran auto

Pimeä ja hiljainen yö

NSK STUDIOn tuotantoprosessit

Kulissien takana oleva tarina

NSK Brand Concept

  • Create it
  • NSK:n perustamisesta alkaen vuonna 1930 tehtävämme on ollut hampaiden suojaaminen ympäri maailman. Olemme aina tehneet läheistä yhteistyötä hammashoidon ammattilaisten kanssa, jotta onnistuisimme tässä tehtävässä.
  • Tools for Professilonals
  • Laadukkaimmat työkalut ammattilaisille Uusi video NSK:n brändisloganille Create it. Pystyimme ilmaisemaan Create it. henkeä hienovaraisesti ja dynaamisesti, aivan kuten NSK. Katsokaa.