NSK:n infektiontorjuntaratkaisut infektioriskien vähentämiseksi hammashoidossa

Hammaslääketieteellisten instrumenttien valmistajana, NSK asettaa käyttäjien, hoitohenkilökunnan ja potilaiden turvallisuuden aina etusijalle. Potilaiden ja hoitohenkilökunnan turvallisuuden varmistamiseksi NSK tarjoaa kokonaisvaltaisia ratkaisuja infektioiden torjuntaan. NSK:n innovatiiviset ratkaisut vähentävät instrumentteihin kohdistuvia kontaminaation ja aerosolien aiheuttamia infektioriskejä. NSK-tuotteiden huoltotoimenpiteet kattavat välttämättömät toimenpiteet, jotta laitteet pysyvät puhtaina ja niide käyttö on turvallista.

Käsikappaleiden sisäisien kontaminaatioiden estäminen

Liitettävät instrumentit

Mikromoottoriin liitettävät instrumentit tuottavat vähemmän aerosoleja

Liitettävät instrumentit

Oikea käsittely

Puhdistamiseen liittyvät tuotteet

NSK tarjoaa ratkaisun joka kattaa koko puhdistusprosessin- puhdistuksen, desinfioinnin, voitelun ja steriloinnin, joka auttaa ylläpitämään turvallisen ja luotettavan toiminnan.

  • iCare+

    Kaikki hammaslääketieteessä käytettävät instrumentit ja on puhdistettava, desinfioitava täydellisesti. NSK on tietoinen päivittäisien käytäntöjen vaatimuksista ja on monen vuoden tutkimuksen jälkeen kehittänyt yksinkertaisen ratkaisun iCare+ laitteen. iCare+ laitteen n.cid, bakterisidinen, fungisidinen ja virusidinen desinfiointiaine on sertifioitu COVID-19 vastaan saksalaisessa laboratoriossa.

  • iClave plus

    Hammaslääketieteelliset instrumentit koostuvat erittäin tarkoista mikromekanismeista, huolellinen sterilointi vaaditaa optimaalisen suorituskyvyn takaamiseksi. NSK:n iClave plus käyttää kuparikammiota B-luokan sterilontisyklien suorittamiseen 50% suuremmalla kapasiteetilla kuin perinteiset autoklaavit