Tietoja NSK:sta

NSK tarjoaa pääasiassa hammaslääketieteellisiä käsikappaleita sekä laajan valikoiman hammaslääketieteellisiä laitteita. Kehitämme uusia tuotteita, jotka vastaavat uusia terapeuttisia aloja ajoissa.

TuotteemmeInnovatiiviset tuotteemme

Hammasterveyden saavuttamiseksi NSK kehittää innovatiivisia tuotteita korjaavan hammaslääketieteen, ehkäisevän hammaslääketieteen, parodontiikan, implantologian, suukirurgian ja liikkuvan hammashoidon aloille käyttäen NSK:n "innovatiivista hiontateknologiaa", nimittäin nopeaa pyörivää teknologiaa ja ultraääniteknologiaa. Kaikkia edellä mainittuja tuotteita täydentää kasvava dekontaminaatiotuotteiden valikoimamme. Tuotamme jokaisella alalla laitteita, joiden avulla hammaslääkärit ja hammashygienistit voivat suorittaa hoitoja nopeammin, tehokkaammin ja turvallisemmin, laitteita, jotka mahdollistavat uudentyyppisten hoitojen tarjoamisen ja vähentävät potilaiden stressiä.

TuotantoympäristöTäältä käsin se on maailmanluokkaa, maailmanlaajuiset laatutuotteet syntyvät.

Valmistajana, joka toimittaa maailmalle tuotteita, jotka edistävät ihmisten terveyttä, puhdas ympäristö vehreän luonnon ympäröimänä on meille tärkeä.
Ympäristössä, jota siunataan kasviston ja eläimistön muuttuvilla ilmeillä neljän vuodenajan aikana, olemme luoneet korkealaatuisia tuotteita oman tarkkuusteknologiamme ja huippuluokan tuotantotilojemme avulla.
Uskomme, että NSK:n perimmäinen tavoite on julkaista jatkuvasti hyödyllisiä uusia tuotteita maailmalle valmistajan ylpeydellä tulevaisuuteen.

  • Pääkonttori T&K-keskus "RD1"

    Huhtikuussa 2017 valmistunut uusi pääkonttorin T&K-keskus "RD1" on varustettu palvelemaan pääkonttoritoimintaa sekä tutkimus- ja kehitystoimintaa. Erityisesti uusien tuotteiden kehittämisen tason ja nopeuden nostamiseksi olemme luoneet ympäristön, joka helpottaa kehityssuunnittelijoiden työskentelyä uusimpien laitteiden avustamana. Keskuksessa on myös vieraanvaraisuusalue ja esittelyhuone, jonne voidaan toivottaa tervetulleeksi sekä kotimaisia että ulkomaisia vierailijoita. Center Court on myös nelitasoinen atrium, johon mahtuu jopa 600 ihmistä ja joka tarjoaa kävijöille korkeimman mahdollisen inspiraation. RD1 on NSK:n innovatiivinen keskus.

  • A1-tehdas

    Maaliskuussa 2018 valmistunut uusi A1-tehdas on huippuluokan tehdas, joka toimii NSK:n keskipitkän ja pitkän aikavälin strategian ytimenä. Täällä tuotetaan integroidusti 90 prosenttia NSK:n tuotteisiin tarvittavista tarkkuusosista. Tehdas on varustettu 600 käsittelylaitteistolla, jotka on sijoitettu 14 000 m²:n pinta-alalle, ja se toimii 24 tuntia vuorokaudessa ympäri vuoden (tiettyjä juhlapyhiä lukuun ottamatta). Se mahdollistaa kaikkien prosessien sisäisen valmistuksen, alkaen tankoraaka-aineiden leikkaamisesta CNC-sorvilla, jota seuraa koneistuskeskus, CNC-hionta, lämpökäsittely ja pintakäsittely, mikä takaa korkealaatuisten tarkkuusosien vakaan ja tehokkaan tuotannon.

  • A1+ tehdas

    Uusi, syyskuussa 2022 valmistunut "A1+"-tehdas sijaitsee Utsunomiya West Central Core Industrial Parkissa sijaitsevan "A1"-tehtaan vieressä. Tehdas, jonka kokonaispinta-ala on 5 500 m² ja jossa on noin 100 käsittelylaitetta, toimii tarkkuusosien tehtaana 24 tuntia vuorokaudessa (lukuun ottamatta pitkiä lomia). Koko katto on päällystetty 1 600 aurinkopaneelilla tuotantokapasiteetin lisäämiseksi ja ympäristövaikutusten vähentämiseksi.

NSK:n kestävä kehitysCreate it for a better future

Nykyään meillä on edessämme monenlaisia kysymyksiä, jotka ulottuvat yli-ikäisestä yhteiskunnasta hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen. Emme pyri ainoastaan parantamaan ihmisten hammasterveyttä, vaan pyrimme myös edistämään heidän onnellisuuttaan ja sen takana olevaa globaalia ympäristöä.

"Täydellisempi elämä" ja "Onnellisempi planeetta".

Jokainen ajattelee itse, kun teemme yhdessä solidaarista työtä paremman maailman luomiseksi. Tämä on NSK:n lupaus tulevaisuudesta.

Kestävän kehityksen erityinen verkkosivu

Yrityksen profiili

Yrityksen nimi
NAKANISHI INC.
Perustettu: NAKANISHAKI
helmikuu 1930
Perustettu
1951
Edustaja
Eiichi Nakanishi, pääjohtaja ja konsernijohtaja.
Työntekijöiden lukumäärä
1,5 miljoonaa euroa: 2,049 (31. joulukuuta 2023)
Päätoimialat
Hammastuotteiden, tuotteiden ja yleisten teollisuustuotteiden valmistus ja myynti.
Corporate website